Van ’t Banjerhof

Mijn naam is Corrie Broers en ik woonde samen met Johan Molenaar en woon in Oosterblokker in Noord-Holland
Er lopen hier 2 Berner Sennenhonden en 4 Heilige Birmanen.
In 1992 kwam de eerste  Berner Sennenhond Astra van Lierelee en de eerste Heilige Birmaan Pholly. Daarna  kwam Tjutjunda’s Sulung.
Er volgde een nestje Berner Sennenpups van Astra. Haar puppy’s kregen de naam ‘ v’t Banjerhof ‘ en later volgde een nestje Heilige Birmaan kittens van Sulung. Haar kittens kregen de catterynaam ‘van Patisson’.
Een leuke hobby om mee verder te gaan.
Af en toe een nestje is geweldig om te hebben. We doen er ook alles aan om de pups en kittens
op een sociale manier op te laten groeien en daarna over te dragen aan de nieuwe eigenaren.
Wij geven graag advies bij problemen als iemand het niet meer weet met het opvoeden van hun  pup of kitten.
Met onze Berners Auke en Dinka gaat we elke week naar de hondenschool. Het is elke keer weer gezellig en meerdere takken van hondensport voeren we daar uit.

Nu hebben we Kara v’t Rijkenspark. en Jore v’t Rijkenspark. Kara moet nog een hoop leren. Ik hoop net zover te komen als wat ik met Auke en Dinka deed op de hondenschool. Helaas zijn die er allebei niet meer.

zie foto’s en video.

seizoen 2019

Met Nowie hebben we 3 jaar lang Hoopers gedaan. Een leuke sport juist voor oudere honden. Tot bijna 11 jaar oud hebben we dit samen gedaan. En wat genoot ze ervan. Helaas overleed ze vrij plotseling aan een longtumor en was het hooperen over.

seizoen 2022

Auke is 10 jaar oud en doet nog steeds aan Hoopers. Ze vind het erg leuk. Kijken of ze volgend voorjaar het nog kan voortzetten. Het is niet belastend voor een oudere hond